No només solucionem els seus conflictes legals.

També els evitem.

A Legal Iuris oferim assessorament jurídic especialitzat en autònoms, pimes i grans empreses. El nostre objectiu no només consisteix a resoldre els problemes legals dels nostres clients, sinó també a treballar proactivament per tal d'evitar-los. 

Què ens diferencia d'un bufet d'advocats convencional?


Aconsellem, assessorem i planifiquem

Treballem estretament amb els nostres clients per conèixer tots els detalls de la seva empresa i activitat, la qual cosa ens permet assessorar de manera preventiva per anticipar-nos a futurs conflictes. Si aquests són inevitables o ja existien amb anterioritat, litiguem per protegir els seus interessos.


Tracte proper i personal 

Creiem que la millor manera d'oferir un servei de qualitat als nostres clients és a través d'una relació propera i de confiança. Per això, tots els assumptes legals d'un client els porta sempre el mateix membre del nostre equip, que es desplaçarà a les seves oficines sempre que calgui, la qual cosa permet conèixer de prop els detalls del problema i accedir a una major quantitat d'informació i documentació.


Maritimo.jpg

Estructura professional flexible i multidisciplinar 

A diferència dels grans bufets d'advocats, Legal Iuris disposa d'una estructura adaptada als nous temps, que ens permet ser més competitius a nivell de preus, i oferir un servei proper i d'alta qualitat. Gràcies a la nostra extensa xarxa de col·laboradors especialitzats, assessorem els nostres clients de manera global, alhora que cobrim qualsevol matèria que afecti l'empresa.